perjantai 15. elokuuta 2014

Neuletakkiostoksilla

Kesän kuumuudessa haaveilin täydellisestä neuletakista, johon voisin kääriytyä syksyn tullessa. Haaveilun päätteeksi löysin itselleni kaksi neuletakkia, joista toinen on aivan ihana ja toinen se täydellinen, jollaista olin etsinyt. Neuletakit ovat myös hyvin eri hintaisia ja erilaisesta materiaalista tehtyjä, joten on mielenkiintoista nähdä kuinka ne kestävät.

Ensimmäinen, se "aivan ihana" on suomalaisen Arela-merkin punainen 100 % kašmirvillainen Harper-neuletakki. En yleensä voi käyttää villaisia vaatteita, koska ne kutittavat, mutta tämä ei sitä tee. Neuletakki on ohut, ihanan kevyt ja pehmeä. Ja kallis...

Kuva: http://arelastudio.com/


Sitten se toinen, se täydellinen. Yllättävää kyllä, se löytyi Gina Tricot -kaupasta, josta en yleensä onnistu ostamaan mitään, lienenkö jo liian vanha. Juuri tällaista pitkää, harmaata neuletakkia olin mielessäni piirrellyt ja sehän löytyi. Hinta aivan toista luokkaa kun tuon toisen ihanuuden. Täydellinen sekä mekkojen että farkkujen kanssa.

Kuva: http://www.ginatricot.com/fi/fi/start


Molemmat yhtä mieluisia ja kun ilmat hieman viilenivät, pääsin jo käyttämään molempia. Aamulla kun lähtee töihin ennen kello seitsemää, on neuletakki ollut jo ihan tarpeen. Mutta ei haittaa, aamun ihana viileys on tuntunut hikipäivien jälkeen oikein virkistävältä.

Kyllä näissä kelpaa kulkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti