tiistai 1. heinäkuuta 2014

Hymy tuo hymyn huulille

Tänään, kirjastoreissun jälkeen, päätin mennä Katariinankadulle kahville. Raakakakku ja herkullinen kahvi mielessä astuin Hymy Raw Food Cafe -kahvilaan. Kahvila on helmi Helsingin kahviloiden joukossa, koska sieltä saa raakakakkuja ja ystävällistä palvelua. Myös sijainti on oivallinen, kahvilassa on helppo käydä kun on asioilla keskustassa.

Valitsin tänään suklaakakun ja capuccinon. Koin ihanan yllätyksen, kun kysyin onko kahvilassa soijamaitoa, johon capuccinon voisi tehdä. Sain vastaukseksi, että ei meillä soijamaitoa ole, mutta olisi itse tehtyä mantelimaitoa. Itse tehtyä mantelimaitoa! Aivan mahtavaa. Missään Helsingin kahvilassa en ole saanut kahvia mantelimaitoon tehtynä. Kaikissa kahviloissa ei ole edes soijamaitoa, ainoastaan lehmänmaitoa. Käytän itse mantelimaitoa, se on mielestäni parempaa kuin soijamaito, joten capuccino mantelimaitoon tehtynä oli kerrassaan ihana yllätys. Nämä ihanuudet sain nauttia tänään.


Kävellessäni Aleksanterinkatua piipahdin Globe Hopen myymälässä. Mukaan lähti Cahakula-laukku, puoleen hintaan. Laukku on valmistettu Unkarin armeijan varustesäkeistä ja työpaidoista. Tuossapa kassi sylissäni, matkalla kotiin.

Pilvisestä säästä huolimatta oikein mukava reissu turisteja täynnä olevassa kotikaupungissani.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti