torstai 24. huhtikuuta 2014

Tiskirättijuttuja

En ole enää vuosiin käyttänyt ns. tavallisia tiskirättejä, jotka heitetään pois käytön jälkeen. Siirryin käyttämään kestäviä ja pestäviä bambu- ja hampputiskirättejä. Kaikki tiskirättini olen ostanut tähän asti Kiertiltä ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Eri värejä ja kuoseja ja aina on löytynyt keittiöömme sopivia. Tiskirätit ovat kestäneet käyttöä ja pesua ja toimivat edelleen.

Pari viikkoa sitten törmäsin uuteen tuttavuuteen. Imatralla toimiva Susannan työhuone valmistaa kerrassaan valloittavia tiskirättejä. Uskomatonta, että sanon tiskirättejä valloittaviksi, mutta näin on.

Tilasin meille Susannan työhuoneen verkkokaupasta kaksi erilaista bambuista Lempiriepu-tiskirättiä ja ne saapuivat postissa pari päivää sitten. Palvelu oli nopeaa ja tiskirätit tosi veikeitä ja laadukkaita. Maatuskat hyvyilevät Lempiriepu - Maatuska -tiskirätissä ja espressopannu on kuumana Lempiriepu - Kahvitauko -tiskirätissä. Näitä haluan lisää, jossain vaiheessa. Esimerkiksi Kiukkuinen kuopus -tiskirätti on kerrassaan hauska.

Susannan työhuoneen verkkokaupasta voi tilata myös kankaita ja vaatteita, jos kuosit miellyttävät.

Näitä tiskirättejä kannattaa varata käyttöön useita, koska rätit tulee heitettyä pesuun melko usein. Meillä on pino, jonka korkeus vain kasvaa, nyt varmaankin on yli 10 erilaista.

Tässä Maatuska ja Kahvitauko, nämä meillä siis keittiössä (kuvat: http://puoti.susannantyohuone.net/)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti