sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ensimmäisen kaveriksi ja vähän muutakin

Kiirettä on pitänyt, varsinkin töissä. Kahden henkilön vajaus joukoissa alkaa tuntua nahoissa, ja päässä. Viikonloppuna on melkoisen väsynyt olo ja mieli meinaa painua miinuksen puolelle. Mutta yritän taistella vastaan. Olen siinä onnistunutkiin ihan mukavasti, koska olen tehnyt minulle mieluisia asioita, niin paljon kuin olen jaksanut.

Tässä muutama mukava asia.

Ostin jokin aika sitten Hemtexistä tyynyn, jossa lukee "This is a stress free zone". Tänään kävin ostamassa tyynylle kaverin. Always look on the bright side of life, siinä sanotaan. Laitoin tyynyn toisen kaveriksi makuuhuoneen sängylle, jotta se muistuttaa minua tuosta tärkeästä asiasta.

Olen käynyt elokuvissa. Voin kertoa, että katsoin aivan ihastuksissani elokuvaa Talvinen tarina. Mikä valloittava aikuisten satu! Elokuva vei mukanaan. Visuaalisesti upea fantasiatarina. Näitä haluan lisää. Elokuva ei liene arvostelumenestys eikä se voita Oscar-patsaita, mutta minua se viihdytti. Olin pitkään elokuvan jälkeen aivan haltioissani ja hymyssä suin. Ihanaa!

Olen lukenut paljon kirjoja. Tosin tätähän teen aina.

Olen käynyt syömässä erinomaisen hyvää kasvisruokaa Silvoplee-ravintolassa, peräti kaksi kertaa saman viikon aikana. Mainio paikka. Seisova pöytä, josta voit itse valita mitä haluat syödä ja maksat siitä mitä syöt, painon mukaan. Ja jälkiruoaksi raakakakkua, oikeaa superherkkua. Sata kertaa parempaa kuin vehnäjauhosta tehdyt perinteiset täytekakut (tosin tämä on vain minun mielipiteeni).

Olen käynyt konsertissa. Backstreet Boys Hartwall Areenalla viime perjantaina. Varsin mielenkiintoinen ja nostalginen ilta, eivät pojat olleet ollenkaan hassumpia. Kyllä kannatti mennä.

Tästä on  hyvä jatkaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti