sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kevättä ilmassa

Ehdottomasti on, olen sitä mieltä. Kevättä ilmassa. Olkoonkin, että on vasta helmikuu. Linnut laulavat jo innokkaasti ja lämpötila on plussan puolella. Takatalvi ei tule, eihän? Valoisampaa on jo joka tapauksessa ja mieliala korkeammalla, ainakin minulla.

Kevään kunniaksi olen menossa 7.3. katsoaan Backstreet Boysia Hartwall Areenalle. Bändi ei kuulu enää soittolistojeni ykkösiin, mutta nuoruusvuosina tuli tätä siirappista poikabändiä kuunneltua, joten vanhojen aikojen kunniaksi suuntaan fiilistelemään hittibiisien tahtiin. Tosin uusimpia en tunne, mutta ei se haitanne mitään.

Keltainen on kevään väri. Keittiömme seinän maalasin jo keltaiseksi. Löysin eilen kynttilän, joka on lähes saman värinen kuin seinä. Siinä se kynttilä nyt on, keittiön pöydällä. Ja ruusut, jotka sain mieheltäni ystävänpäivänä.

Keväiset ajatuksen poukkoilevat selvästi päättömänä. Ehkä myös viikon loma rentouttaa ajatuksia. Lomasuunnitelmia ei ole, en tee mitään jos ei huvita. Jos huvittaa, teen jotain, mutta en vielä tiedä mitä. Näillä mennään.

Makuuhuoneen olen julistanut stressivapaaksi alueeksi ja keittiömagneetissa pyydän, että minua rakastettaisiin myös niinä päivänä, kun en osaa olla mukava.

Ihanaa kevättä, tai jos jonkun mielestä ei vielä ole kevät, niin kevään odotusta.

2 kommenttia:

  1. Mahtava toi tyyny, mistä tuollaisia saa? :D

    VastaaPoista
  2. Hemtexistä olen ostanut tuon tyynyn. Kävin katsomassa sitä ainakin 4 kertaa ja siitä päättelin, että se pitää saada :)

    VastaaPoista