sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Helmien pujottelua

Edellisestä kerrasta, kun tein koruja, on jo jonkin aikaa. Tällä viikolla sain taas inspiraation. Ensin halusin tehdä avainketjun ja teinkin niitä kaksi. Perjantaina kävin Accessorize-liikkeen myymälässä ja katselin ihania, helmistä tehtyjä pitkiä kaulakoruja. Hinnat olivat 10-15 € välillä, joten jätin ostamatta. Tajusin siinä koruja hypistellessäni, että minulla on iso kasa helmiä kotona ja osaan tehdä itselleni täysin vastaavan kaulakorun. Siispä kotiin ja pujottelemaan.

Istuin loppujen lopuksi 4,5 tuntia tekemässä kaulakoruja helmistä. Korujen suunnittelu ja helmien pujottelu on kivaa, siinä keskittyy vain siihen mitä on juuri tekemässä ja voi ihailla kättensä jälkiä melko pian. Ja lisäksi saa juuri sellaisia koruja kuin haluaa. Tarkkuutta homma kyllä vaatii, varsinkin jos haluaa helmet johonkin tiettyyn järjestykseen. Muutaman kerran jouduin purkamaan tekemääni työtä, mutta lopputulokseen olen oikein tyytyväinen.

Tässä kuvia koruista jotka tein, sekä myös kahdesta avainketjusta. Ensimmäisessä kuvassa olevasta kaulakorusta tuli heti suosikkini ja käytin sitä jo lauantaina.

Kokeilkaa tekin, tämän homman osaa ihan varmasti kaikki.
2 kommenttia:

  1. Superkauniit! Varsinkin kaksi ekaa oli mieleeni.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riitta! Kaksi ensimmäistä ovat minunkin suosikkeja. Kolmas on hieman hempeä eikä ihan "mun näköinen", ajattelinkin lahjoittaa sen kummitytölle.

    VastaaPoista