torstai 3. lokakuuta 2013

Multivitamin power firm

Kuten aikaisemmassa blogikirjoituksessani kerroin, ostin kasvohoidossa käydessäni Dermalogican tuotteita. Lupasin kertoa mielipiteeni Multivitamin power firm -silmänympärysvoiteesta, joten tässä se tulee. Tai no, katsotaan ensin mitä sen on luvattu tekevän.

Tuote on tarkoitettu ennenaikaisesti ikääntyvälle iholle (oh my, onko minulla sellainen, tästä ei ollut puhetta). Silmänympärysvoida sisältää punaista merilevää ja A-, C- ja E-vitamiineja. Tuotteen luvataan kiihdyttävän ihon luonnollista korjausprosessia, vahvistavan elastisuutta. Sen luvataan häivyttävän ja tasoittavan juonteita ja rauhoittavan silmänympärysihoa.

Sitten siihen mielipiteeseeni.

Aloitan tuotteen koostumuksesta. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt silmänympärysvoidetta, jonka koostumus olisi niin samettisen pehmeä kuin tämän voiteen koostumus on. Voide suorastaan liukuu iholle ja silmänympärysiho ei jää yhtään rasvaiseksi tai kiiltäväksi. Kosmetologi kehui koostumusta ja minun täytyy ehdottomasti olla samaa mieltä.

Hyvää tuotteessa on myös se, että se ei ärsytä silmiäni millään tavalla. Se ei  myöskään turvota silmänaluksiani, kuten jotkut voiteet ovat tehneet (tiedän, en ole laittanut liikaa). Silmänympärysiho tuntuu pehmeältä ja mukavalta, ei siis valittamista siinäkään puolessa.

Sitten juonteisiin ja niiden tasoittumiseen. Minulla on todella kuiva iho ja ehkä sen seurauksena silmieni ympärillä on jo melkoisesti juonteita. Nuo juonteet ovat tietenkin tulleet siitä, että olen nauranut paljon, joten eihän se mitään haittaa. Voide kosteuttaa ja pehmentää ihoa, mutta kyllä ne juonteet on ja pysyy. Olen käyttänyt voidetta vasta alle kaksi kuukautta, mutta en usko että tämä asia muuksi muuttuu. En usko, että juonteista pääsee eroon muulla kuin botoxilla tai naaman kiristämisellä ja niitä en aio kokeilla. Jos huomaan tulevaisuudessa voiteen ihmeen omaisesti poistaneen juonteet silmieni ympäriltä, lupaan kertoa sen heti.

Yhteenvetona Dermalogican Multivitamin power firm- silmänympärysvoiteesta voin sanoa, että se on miellyttävän koostumuksensa ja ihoa pehmentävän ominaisuutensa vuoksi paras silmänympärysvoide, jota olen käyttänyt.

Toisen ostamani tuotteen, Dermalogican Ultracalming serum concentrate -seerumin, uskon aiheuttavan minulle pieniä näppyjä ihoon, vaikka tuote on suunniteltu herkälle iholle. Ei siis ihan niin hyvä kokemus, kuin tuo silmänympärysvoide.

Ohessa kurkkaus peilikaappini syövereihin, tosin ei kaikkeen sisältöön. Siellä asusta arvioimani silmänympärysvoiteen lisäksi myös ihana Jennifer Lopez ja appelsiiniseltä tuoksuva Laveran Orange Feeling Soft Deo Roll-on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti