tiistai 20. elokuuta 2013

Casual friday

Jonkin aikaa sitten työpaikallani alettiin viettää "casual friday" -päivää kerran kuukaudessa. Kuten arvaatte, tuo tarkoittaa sitä, että henkilöstö voi pukeutua rennommin ja epämuodollisemmin kuin yleensä. Tosin itse voin pukeutua aina melko rennosti, kunhan vaatteet ovat siistit eivätkä paljasta liikaa (ei ongelma minun kohdallani), mikroshortseja ja napapaitoja ei meillä näy.

Kyseisen päivän vietosta ollaan montaa mieltä. Toiset sanovat, että minullehan ei kukaan sano, että jonakin tiettynä päivänä pitää pukeutua jollakin tietyllä tavalla. Toiset toivottavat iloisena tervetulleeksi päivän, jolloin voi tulla töihin bändipaidassa tai muussa lempivaatteessa. Itse en ota asiaa niin kovin vakavasti. Joskus olen ollut enemmän "casual", joskus taas en.

Viime viikon perjantaina epämuodollinen pukeutumiseni (jos sitä nyt sellaiseksi voi sanoa) piti sisällään t-paidan, jossa on paljetein numero 73. Jokainen päätelköön mitä numero merkitsee, sillä merkitys sillä on. Lisäksi ranteessani kimalteli Good work(s) Make a difference -rannekoru, uusi ja hopeanvärinen.

Pusero on tilattu ASOS-verkkokaupasta ja rannekoru on ostetty Delly:stä.

Itse asiassa asuni oli normaalia pukeutumistyyliäni "loistavampi", kirjaimellisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti