sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Nautintoja

Muutaman viime vuoden ajan olen osannut nauttia kesälomasta. Aikaisempina vuosina, jostain syystä, stressasin tulevaa lomaa, enkä oikein osannut rentoutua loman aikana kunnolla. Nyt osaan ja olen siitä kiitollinen itselleni.

Ensimmäinen lomaviikko kului aivan liian nopeasti. Päivä lasten kanssa Tallinnassa sujui mukavasti (ok, lukuunottamatta kanssamatkustajien känniörvellystä ja viinan roudausta, jota en tajua). Ihana Café Matilda tarjosi jälleen mielettömän hyvää suklaakakkua, kahvia ja jääteetä kolmelle hengelle halpaan hintaan, yhteensä 11,80 € kaikki.

Olen lukenut kirjoja, kuten aina. Tällä hetkellä vuorossa on María Dueñasin kirja Ommelten välinen aika. Rakkautta, historiaa ja ompelua. Kirja on mielenkiintoinen, tosin olen lukenut siitä vasta kolmasosan. Mielenkiinnolla odotan, mitä kirjan sankarittarelle tapahtuu.

Kuva: www.wsoy.fi


Olen käynyt elokuvissa. Viime lauantaina kävin elokuvissa kaksi kertaa. Aamulla menin yksin katsomaan Sofia Coppolan uuden elokuvan The Bling Ring. Käyn suhteellisen usein elokuvissa yksin ja pidän siitä. Iltapäivällä oli vuorossa, aviomiehen pyynnöstä, The Man of Steel. Elokuvissa käyminen on mielestäni yksi mahtavimmista asioista, joita voi tehdä. Eläydyn helposti elokuviin ja aika kuluu siivillä. Hyvän elokuvan jälkeen olo on upea ja, pakko myöntää, rakastan elokuvia, joissa ylivoimainen sankari pelastaa kaikki, parhaassa tapauksessa koko maailman. Näistä elokuvista jää itsellekin sellainen olo, että pystyy mihin vain.

Ensi viikolla on vuorossa The Lone Ranger, Johnny Deppin (oih, ihana) uusin elokuva. Lisäksi tulossa on mm. Wolverine (Hugh Jackman, oih, ihana), Matkarakastajat (Pedro Almodóvarin uusin, todennäköisesti aivan hulvaton) ja RED 2 (eläkkeellä olevat, äärimmäisen vaaralliset).

Lomaani kuuluu myös jumppaamista ja kuntosalilla käyntiä. Zumba-maraton tänään oli aivan huippu, kiitos mahtavan zumba-ohjaajan.

Ja jos ei muuta, niin aina voi viettää aikaa kuljeskellen ihanassa Helsingissä. Olen aivan rakastunut kotikaupunkiini, sitä en kiellä. Keskustassa kuljeskelu, kaupoissa ja putiikeissa kiertely, kahvilassa istuminen ja ihmisten tarkkailu, mitä parhainta ajanvietettä. Helsinki on täynnä mielenkiintoisia ihmisiä, yksi syy siihen miksi pidän tästä kaupungista niin paljon.

Parasta tässä kaikessa on se, että saan tehdä asioita, joista pidän ja se tekee minut onnelliseksi. Nautin jokaisesta hetkestä ja se on aikamoinen saavutus.

Kuva: http://dailypositivequotes.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti