sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Loman alun ajatuksia

Kolme viikkoa putkiremonttia pakosalla ja jotenkin tähän olotilaan alkaa tottua. Olemme käyneet omalla asunnolla säännöllisesti seuraamassa miltä remontti näyttää. Tässä kylpyhuone tällä hetkellä, vaikea uskoa, että tästä tulee vielä hieno.Juhannus meni nukkuessa, jokin käsittämätön väsymys ja huonovointisuus iski heti loman alkuun. Kun vointi tästä paranee, aion mennä alennusmyynteihin. Uudenmaankadulla on suomalaisen R/H-merkin myymälä, sinne suunnistan.

Olen etsinyt yksinkertaista mustaa neuletakkia, joka ulottuisi takapuolen yli. Ehkä ajankohta ei ole ollut paras mahdollinen, mutta tänään minua onnisti, Vero Modasta löysin  mustan neuletakin, tosin se ei ollut alennuksessa, liekö jo syksyn uutuuksia... Turvallinen perusvaate, joka sopii asuun kuin asuun.

Kuva: http://www.veromoda.com


Lisäksi toivoisin löytäväni hyvät ja istuvat farkut. Sopivien farkkujen löytäminen on täysin toivotonta puuhaa, en tiedä minkä mallisille ihmisille farkut on tehty, mutta ei ainakaan minun mallisille (hoikka, kapea vyötärö ja leveä lantio, tiimalasi siis). Aina kinnaa jostakin tai vyötäröön jää 10 senttiä tyhjää. Olen pohtinut, että pitäisikö mennä NOMO Jeans -myymälään ja ostaa mittatilauksena tehtävät farkut. Hinta on kuitenkin melko korkea, muistaakseni 169 €. En tunne ketään, joka olisi ostanut farkut ko. liikkeestä, joten en ole kuullut kenenkään kokemuksia siitä ovatko farkut hintansa arvoiset.

Loman alkamista en ole vielä oikein tajunnut, mutta ehkä sekin tästä valkenee, kun ei tarvitse aamulla nousta töihin.Aion mennä fiiliksen mukaan. Tehdä tai olla tekemättä. Siinä suunnitelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti