lauantai 11. toukokuuta 2013

Tämän vuoden saalis

Tänäkin vuonna Kierrätystehdas- ja Luonnonkaunis-tapahtumat houkuttelivat Helsingin Kaapelitehtaalle mukavan joukon väkeä, mukaan lukien minut. Kierrätystehtaan puolella on aina myynnissä kaikkea todella ihanaa ja kekseliästä. Yritän kuitenkin rajoittaa ostamista, jotta en ostaisi tarpeetonta tavaraa nurkkiin pyörimään. Niin ihania kuin nuo tarpeettomat tavarat olisivatkin.

Tänä vuonna ostin Kierrätystehtaan puolelta ainoastaan korvakorut (yllätys, yllätys). Korvakorut on valmistettu samaisessa Uusix-verstaassa, jonka myyntipisteestä ostin polkupyörän sisäkumista valmistetut korvakorut myös viime vuonna. Tykkään!

Luonnonkaunis -messujen saalis olikin sitten hieman suurempi. Olen hurahtanut luonnonkosmetiikkaan, sen tunnustan.

Kassiin sujahti tällä kertaa Laveran kasvovoiteita ja silmänympärysvoide. Lisäksi ostin Laveran silmänrajauskynän, joka on osoittautunut parhaaksi silmänrajauskynäksi, jota olen käyttänyt. Kynän väri leviää silmäluomelle pehmeästi ja tasaisesti. Jälki on siisti, kaunis ja lähtee päivän päätteeksi helposti pois. Kynän toisessä päässä on sivellin, jolla voi korjata tai pehmentää rajausta.

Ostin myös Santen Goji Olive -käsivoidetta (pieni ja kätevä tuubi, joka mahtuu käsilaukkuun) ja kaksi Logonan huulirasvaa. Logonan Calendula -huulirasva on ehdoton suosikkini, se levittyy helposti, tuoksuu miedosti ja tekee huulet ihanan pehmeiksi.

Minulle uusi tuttavuus on Inkuto. Olen lukenut tuotteista lehdestä, mutta en ole koskaan niitä käyttänyt. Luonnonkaunis-messuilla pääsin tapaamaan Inkuton perustajaa ja hän oli mitä ystävällisin ja hauskin nainen.

Inkuton karite voide on valmistettu karite-puiden pähkinöistä ja on puhdas luonnontuote. Voide on todella paksua ja hieman erikoisen tuoksuista, silti ihanaa. Voidetta voi käyttää koko iholle, mutta itse olen voidellut sillä ihon kuivimmat kohdat. Inkuton mustasaippuaa en ole vielä kokeillut, mutta sitä on kovasti kehuttu. Mustasaippua sopii mm. ärtyneen ihon, aknen ja muiden iho-oireiden hoitamiseen ja sopii herkällekin iholle.

Näillä mennään ja jäädään odottamaan ensi vuotta. Tosin syksyllä (11.-13.10.2013) Helsingin messukeskuksessa pidettävä I love me- tapahtuma tarjoaa seuraavan kerran mahdollisuuden ostaa luonnonkosmetiikkaa. Saahan sitä tietysti kaupastakin, mutta messuilla tarjoukset ovat hyviä (ja niissä on kiva käydä).2 kommenttia:

  1. Tosi kivat nuo korvikset! :) Mukavan oloinen blogi sulla muutenkin, taidanpa tulla kyläilemään toistekin!

    VastaaPoista
  2. Hei Nanna! Kiva kun löysit blogini, tervetuloa! Korvikset ovat todellakin kivat ja näyttävät. Pyörän sisäkumi on materiaalina mun mielestä loistava. Siitä saa isoja korvakoruja jotka eivät kuitenkaan paina yhtään mitään.

    VastaaPoista