keskiviikko 29. toukokuuta 2013

New York

New Yorkin matkasuunnitelmani saivat pienen takapakin. Matkalle oli tarkoitus lähteä ystävän kanssa tänä kesänä. Työssä tapahtuneiden henkilöstövaihdosten vuoksi emme voineet ottaa ystäväni kanssa lomaa samaan aikaan, joten matka oli siirrettävä ensi vuoteen. Tästä voitte siis päätellä, että työskentelemme ystäväni kanssa samassa työpaikassa.

Matka on kuitenkin jo konkretisoitunut mielissämme. Pomon kanssa on keskusteltu asiasta alustavasti ja meille on luvattu, että ensi kesänä yhteinen loma onnistuu.

Olen kerännyt itselleni viimeisen vuoden aikana pieniä muistutuksia haaveestani. Jumppakassista löytyy pari NY-sukkia. Keittiön kaapissa komeilee New York -lasi ja samanlainen lasi tuli ostettua ystävälle lahjaksi, yhteisen päämäärän kunniaksi.

Tänään kävin ostamassa itselleni college-puseron. Tuo sana, college-pusero, herättää epämääräisiä 80-luvun kaikuja. College-puserot olivat silloin muotia enkä välttämättä enää toivonut niiden palaavan. Koskaan ei pidä sanoa "ei koskaan", tästä päivästä lähtien vaatekaapissani asustaa ehta college-pusero, City Roundneck, New York.

Tästä haaveesta tekee erityisen myös se, että minulla ei ole ollut mahdollisuutta matkustaa kovin paljon, joten itse asiassa tässä yhdistyy kaksi unelmaani, saada matkustaa ja nähdä New York.

Tässä se, koko "komeudessaan", minun haaveeni. En malttaisi odottaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti