keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Minä aina haaveilen

Jopas aika kuluu nopeasti, kahteen viikkoon en ole ehtinyt istahtaa kirjoittamaan mitään. Mutta nyt päätin haaveilla, Marimekon uutuuksista nimittäin. Minä aina haaveilen, toistaiseksi en ole ostanut. Mutta pelkkä haaveileminenkin on jo kivaa. Totuus on tosin osoittautunut toisenlaiseksi, vaatteet näyttävät valitettavasti mallien päällä usein paremmilta kuin minun päälläni. Eipähän sen jälkeen tarvitse enää haaveilla, taikka ostaa. Tässä kuitenkin tämänhetkiset pilvilinnat, kuvat www.marimekko.fi.

Guassi-mekko, 229 €.

Kurkistus-mekko, 139 €. Tätä sovitin, mutta jäin pohdiskelemaan, että onko liian lapsellinen.
Kantapaikka-neuletakki, 239 € (liian kallis?)


Tämä mekko, jonka nimeä en löytänyt, näyttää ihanalta, mutta ei ole tyyliäni.

4 kommenttia:

 1. Hih, olen aivan samaa mieltä kanssasi noista! :-D Neuletakki on suosikkini, mutta hinta on kieltämättä melko kipakka... o_O

  VastaaPoista
 2. Joo, en ihan tajua, että miten tuo neuletakki voi olla kalliimpi kuin esim. mekot. Se on kyllä kieltämättä yksi munkin suosikeistani, mutta en taida tuolla hinnalla ostaa.

  VastaaPoista
 3. moi. mistä oot löytänyt tuon takin hinnan ja mahtaako vielä tänäpäivänä mennä samoilla linjoilla. en löydä mitään tietoa takista muutakun sun blogista! :o

  VastaaPoista
 4. Silloin vuonna 2013 hinta oli ihan Marimekon verkkokaupassa, mutta tuota takkia ei enää kyllä siellä taida olla myynnissä.

  VastaaPoista