sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Vanhan joulumyyjäiset

Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävissä Vanhan joulumyyjäisissä on myynnissä suomalaisten käsityön taitajien luomuksia ja jouluisia herkkuja. Ja mikä ihana aarreaitta nuo myyjäiset ovatkaan! Kävin myyjäisissä lauantaina ja väentungoksesta huolimatta innostuin ihanista käsitöistä ja mahtavista taidonnäytteistä. Ja kuten arvata saattaa, tuli tehtyä ostoksia. Enemmänkin olisin voinut ostaa ja Helmipöllön korupajan myyntipisteestä olisin voinut ostaa KAIKEN. Omistaja lupasi paljousalennusta, mutta hillitsin itseni ja ostin vain yhdet korvakorut. Sitä paitsi ainahan voi tilata netin kautta lisää.

Vanhan joulumyyjäiset ovat avoinna 21.12. saakka, joten vielä ehtii. Myyjäisten aukioloaika on päivittäin klo 11-20, suunnatkaa siis sinne. Vanhan joulumyyjäisten Facebook-sivut

Hulluna neulojana innostuin tästä kangaskassista. Valmistaja Mielitty. In knitting we trust!


 

Uskomattoman kauniit korvakorut. Valmistaja Helmipöllön korupaja.  Polkupyörän sisäkumista valmistettu sormus. Valmistaja 2. Elämä.
Ainaiset suosikkini, joita ostan kaikista myyjäisistä, joista näitä on saatavilla. Kiertin bambu-tiskirätit.
Ja vielä ihanan herkullinen saippua, joka tuoksuu suklaalle ja mansikalle. Valmistaja The Soap Boutique.


2 kommenttia:

  1. Sormus on kaunis, mutta kangaskassi vie kyllä voiton! :-D

    VastaaPoista
  2. Kyllä, kangaskassi on mielettömän hieno ja just mulle sopiva. Mulla on kyllä jo iso kasa kangaskasseja, mutta tuo oli ihan pakko saada. Paras pitkään aikaan.

    VastaaPoista