keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ihania muistoja 80-luvulta

Tästä on ihan pakko kirjoittaa.

Linjasaneeraus, tuttavallisemmin putkiremontti, lähestyy uhkaavaa vauhtia. Työt aloitetaan kellarista, jonka vuoksi kaikki kellarikomerot täytyi tyhjentää. Luulin, että tavaraa on valtavasti, mutta onneksi luulin väärin. Osan tavaroista luovutimme Pelastusarmeijalle, osan pakkasimme ja laitoimme parvekkeelle. Muuta paikkaa ei ole, onneksi meillä on lasitettu parveke. Katsotaan sitten, että ovatko kaikki tavarat vielä kelvollisia näiden pakkasten jälkeen.

Minulla on taipumista säilyttää tavaroita, joihin liittyy paljon muistoja, vaikka en näitä tavaroita enää tarvitsisikaan. Kellarikomerossa olleista laatikoista löysin lapsuusaikaiset pehmoleluni ja paljon muuta. Kaikkein parhaat fiilistelyn aiheuttajat löytyivät kuitenkin laatikosta, jossa oli teiniaikaiseen suosikkibändiini liittyviä tavaroita. Oi niitä aikoja, ihana John, ihana musiikki ja miljoonat kuvat ja rakkauskirjeet. Ah!

Näitä aarteita laatikosta löytyi. Lisäksi piirustuksia, kuvapeili (Simon Le Bon), kehystettyjä kuvia ja Iso-Britannian lippu, tietyst, ja paljon muuta. Nämä tavarat eivät päätyneet parvekkeelle, vaan säilytetään sisällä lämpimässä. Kuten kuvista näkyy, saanko esitellä, Duran Duran!

Penaali ja lukuisa määrä rintanappeja.Puseroita ja kuvia siististi ruutupaperien välissä. Jokaisen bändin jäsenen kuvat lajiteltu oman paperin väliin. Eikä tässä ole kuin pienen pieni murto-osa kuvista. Lisäksi minulla on kaksi pahvista säilytyslaatikollista keräämiäni kuvia.Kalenteri vuosimallia 1987 ja parhaat palat, tammikuu, kesäkuu ja marraskuu.
2 kommenttia:

  1. Hih, ihania muistoja varmasti. :-)

    VastaaPoista
  2. Kyllä. Tulee aina säännöllisin väliajoin fiilisteltyä näiden kyseisten tavaroiden parissa. Ehkä vielä mummonakin palaan näihin ja katselen kuvia komeista nuorista miehistä.

    VastaaPoista