perjantai 23. marraskuuta 2012

Vaikea nimi, helppo ostos

Kävin eilen töiden jälkeen lahjaostoksilla. Päädyin Kluuviin. Olen joskus kurkistellut suomalaisen 2OR+BYY A T -liikeen myymälän ikkunasta, mutta en ole uskaltautunut sisään. Eilen rohkaisin mieleni.

Ensimmäiseksi mieleeni tuli, että kyllä on yritykselle keksitty v a i k e a nimi (yrityksen nettisivuille opastetaan, että nimi lausutaan ʻTwo or plus by YATʼ). En millään pysty muistamaan nimeä oikein, mutta toisaalta se on niin erikoinen, että jotenkin jää mieleen. .

Toiseksi tuli mieleen, että olen joululahjaostoksilla ja kyseisestä kaupasta ei löydy kyllä muille lahjoja kuin minulle itselleni. Sitten päädyin siihen, että eihän se hullumpi ajatus olekaan, ostaa lahja itsellensä...

Asiakaspalvelu myymälässä oli erittäin ystävällistä, mutta ei liian tyrkkyä. Myyjä esitteli tuotemerkkiä, mutta antoi minun rauhassa katsella vaatteita. Valikoiman värimaailma oli neutraali, mustaa, harmaata ja valkoista eri sävyissä. Joukossa oli myös muutamia väripilkkuja kuten kirjavia kauluspaitoja.

Paria vaatetta sovitettuani huomasin mustan villakangastakin (juuri sitähän minä tarvitsen, oikeasti) johon ihastuin. Kun sovitin takkia, se tuntui heti omalta. Olen päättänyt, että en osta vaatteita, elleivät ne tunnu heti hyvältä ("ihan kiva" ei riitä), tämän takin kanssa ei ollut sitä ongelmaa. Täydellinen. Helppo ostospäätös, vaikka hinta olikin ehkä hieman korkeampi kuin mihin olin varautunut.

Takki on mustaa villakangasta, laadukasta sellaista ja ihanan yksinkertainen. Kuvat eivät tee takille kyllä oikeutta. Uskon, että olen saanut itselleni takin, joka kestää vuosia. Ja aina on ilo tukea suomalaista suunnittelua.

Takin "juju" on edessä olevat yksityiskohdat, jotka ovat mielettömän hienoja. Alimmissa ja ylimmissä laskoksissa on pienet taskut, sivutaskujen lisäksi.

 
Se vaikea nimi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti