tiistai 30. lokakuuta 2012

Myöhäiset messukuulumiset

Aika menee niin nopeasti ja kaikkea kivaa tekemistä on ollut niin paljon, että en ole ehtinyt kirjoittaa pariin viikkoon. Pari viikonloppua on mennyt mukavasti I love me- ja kirjamessuilla.

I love me -messut, joissa on niin terveyttä kuin muotiakin, olivat mielenkiintoiset ja vietin messuilla yli viisi tuntia. Mukaan tarttui Laveran kosmetiikkaa (josta tykkään tosi paljon), Filorgan kasvoseerumi ja Kooky Gemsin Cutting edge -korvakorut. Kävin katsomassa muotinäytöksen (josta en erityisemmin pitänyt, liikaa turkiksia) ja kuuntelemassa kun Saimi Hoyer haastatteli Mert Otsamoa ja Tom Wennerstrandia. Vaatteita en yleensä messuilta osta, koska tykkään siitä, että voin sovittaa rauhassa, eikä messuilla tähän ole mahdollisuutta. Terveysmessuilla aika kului lähinnä maistiaisia kierrellen ja eksyin myös kehonkoostumusmittaukseen. Forsmanin ihania irtoteepakkauksia olen ostanut messuilta joka vuosi ja tällä kertaa kotiin tuli Vihreä joulutee, Talven taika ja India Yoga Chai.

Kirjamessuilla viihdyin tänä vuonna kolmisen tuntia. Olin päättänyt, että en osta itselleni yhtään kirjaa, vaan ainoastaan muutamia ennalta suunniteltuja joululahjaksi meneviä kirjoja. Onnistuin tehtävässäni ja olen oikein tyytyväinen. Teetä tuli ostettua lisää, edellä mainittujen lisäksi Appelsiini Sen Cha, Earl Grey Bergamot ja Inkivääri Sen Cha -teet. Kaikki vihreää teetä, mustaa teetä en ole juonut vuosiin.

Kyllä näillä pärjää seuraaviin messuihin saakka. 

Menovinkkinä niille, jotka pitävät suklaasta (kuten minä). Wanhassa Satamassa järjestetään 17.11.2012 suklaafestivaalit.

Menovinkkinä niille, jotka pitävät kirpputoreista (kuten minä). Nenäpäivä Second Hand -kirpputoritapahtuma järjestetään 3.11. Helsingissä Nosturissa.

Kyllä tekemistä ja menemistä riittää, vaikka syksy tulee ja illat pimenevät. Nyt olisi varmaankin aika kaivaa taas kirkasvalolamppu kaapista, jotta syyskaamos ei ihan kokonaan lannista.

2 kommenttia:

  1. Suklaafestivaalit - sinne on päästävä! Mulla ei riittänyt tänä vuonna aikaa kummallekaan messulle, ensi vuonna paremmalla onnella.

    VastaaPoista
  2. Ei sitä aina joka paikkaan ehdi, mutta onneksi messut tulevat taas ensi vuonna uudestaan. Ja asiahan korjaantuu nyt sillä, että menet suklaamessuille, kaikista makeimmat messut.

    VastaaPoista