keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Syrjähyppy

Kuriton pääni (nyt puhun hiuksista, en pään sisällä tapahtuvasta toiminnasta, vaikka kuritonta sekin on) ei tahdo asettua millään ja sopivan shampoon sekä hoitoaineen löytäminen on vaikeaa. Lisäksi päänahkani on herkkä ja kutiaa helposti. Olen suosinut luonnonkosmetiikamerkki BeSave:n kuiville hiuksille suunniteltua shampoota ja ollut siihen kohtuullisen tyytyväinen. Ajattelin kuitenkin (nyt se pään sisäinen kurittomuus tulee kehiin) kokeilla taas "tavallista" shampoota ja hoitoainetta ja testata, että olisiko niistä apua hius- ja päänahkaongelmiin, vaikka mitään pahempaa ei tässä vaiheessa ollutkaan tapahtunut. Eipä ollut.

Ostin Anttilasta Wella Pro Series -shampoon ja hoitoaineen ja peseskelin hiuksiani muutaman viikon. Aloin ihmetellä, että miksi päätäni kutittaa koko ajan aivan vietävästi. Mielessä kävivät täit ja kaikki mahdollinen muu "kiva". Päätin siirtää Wellat kaappiin ja palata BeSaven pariin ja siihen loppuivat kutinat.
 
Vastaisuudessa en harrasta syrjähyppyjä, muuta kuin ehkä toiseen luonnonkosmetiikkamerkkiin.
 
Hiuksista vartaloon. Weledalta on tullut uusi vartaloemulsio sitrustuoksujen ystäville, Citrus Hydrating Body Lotion. Myös muita uutuuksia löytyy. Tuota sitrusta haluan ehdottomasti kokeilla.


Kuva: http://www.weleda.co.uk/


2 kommenttia:

  1. Tsot tsot, ei vilkuilla viereisiin pöytiin! :-D Mulla rupeaa kans päänahka kutiamaan "tavis"shampoista, joten käytän SIMin System4-sarjaa. Kiitos Weleda-vinkistä, tuota testaan jahka vanhat putelit ovat tyhjiä.

    VastaaPoista
  2. Lupaan parantaa tapani, ei enää vilkuilua :)

    VastaaPoista