sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Graafinen tyyli

Kävin, omaksi ilokseni, Inglot-myymälässä tunnin kestävässä henkilökohtaisessa meikkiopastuksessa. Vietin oikein mukavan ja mielenkiintoisen tunnin erittäin ystävällisen oppaani kanssa. Sain joitakin vinkkejä, joita aion ehdottomasti kokeilla kotona, kuten poskipunan levittäminen oikein ja se, että meikkivoidetta ei tarvitse tällätä koko naamaan, vaan vain niihin kohtiin, joissa on peitettävää tai joissa haluaa tasoittaa ihoa. Ja tietenkin sen, että tuotteiden tulee todellakin olla oikean sävyisiä eli jos meikkivoiteen huomaa iholla, niin silloin se on väärän värinen ja joutaa roskikseen. En ole kuuna päivänä käyttänyt meikkivoidetta, mutta ainahan voi oppia uusia asioita. Tosin suurin osa päivistäni on meikittömiä päiviä...

Mukava meikkioppaani olisi mielellään laittanut minulle räväkän väristä huulipunaa. Hän sanoi, että koska minulla on graafinen tyyli, niin siihen sopisi jokin oikein kirkas huulipuna. Olen testannut kerran jos toisenkin nämä kirkkaat huulipunat enkä tunne niitä omakseni, joten graafista tyyliäni täydentävä huulipuna jäi kokeilematta. Keskityimme silmiin.

Lähdin opastuksesta tyytyväisenä ja jäin mietiskelemään kommenttia tyylistäni. Tajusin, että sehän todellakin pitää paikkansa, mutta minä, tai kukaan muukaan, ei ollut sitä aikaisemmin muotoillut ääneen tähän tapaan. Olen aivan innoissani tästä määrittelystä ja aion jatkossa ehdottomasti kuvailla tyyliäni graafiseksi.

Tyyliäni täydentääkseni tilasin NetAnttilasta Nanson Kantti-sarjan mustavalkean puseron itselleni. Pusero piti tilata netistä, koska Nanson myymälästä ei sitä enää saanut. Ilmeisesti "last season", ollut myynnissä joskus keväällä. Paidan siksak-kuosin on suunnitellut Nina Pirhonen.

Nyt vain odottelemaan graafista tyyliä täydentävää paitaani (tosin edelleen haaveilen siitä Nurmen Aura-paidasta).

Kuva: http://www.netanttila.com

5 kommenttia:

 1. Ai Suomessa on Inglot?! Ihanaa! Puolasta ostin kasan kaikkea koska hinnat eivät olleet mitään ja kynsilakat ovat ihan parhaita!
  Täytyypä käydä :)

  VastaaPoista
 2. Joo, Inglotin myymälöitä on Kluuvissa, Itiksessä, Sellossa ja Jumbossa. Mee ihmeessä käymään, värivalikoima on ihan mieletön, eikä hinnatkaan ole mahdottomat. Ja palvelukin on ollut ystävällistä, ainakin kun minä olen asioinut.

  VastaaPoista
 3. Inglotin luomivärit ovat huippuja, värivalikoimaakin todella riittää! Kävin Sellon myymälässä meikattavana juhlia varten viime vuonna, ja meikki kesti siistinä ihan pikkutunneille asti.

  VastaaPoista
 4. Joo, oikein hyvälaatuisilta vaikuttivat ja vaikka en ole koskaan tykännyt meikkivoiteista, niin olin aika vakuuttunut Inglotin meikkivoiteesta, sitä ei tosiaan huomannut lainkaan.

  VastaaPoista
 5. Huomenta, sulle olisi haaste blogissani! :-)

  VastaaPoista