perjantai 10. elokuuta 2012

Gretchen

Olen seurannut silmä tarkkana televisiosta tulevaa Project Runway -sarjaa, suomeksi Muodin huipulle. Tällä hetkellä Suomessa näytettävä kausi on kausi 8, joka esitettiin itse asiassa Yhdysvalloissa jo vuonna 2010 ja sen jälkeen on tullut jo kaksi uutta kautta kyseisestä sarjasta.

8. kauden kilpailijoista suosikkini on Gretchen Jones, joka tekee uskomattoman kauniita vaatteita. Tosin Mondo Guerra on kyllä melkoisen valloittava persoona myös ja suunnittelee mitä mielenkiintoisimpia asuja... Gretchen Jonesin luomukset ovat kuitenkin lähempänä omaa tyyliäni ja kerrassaan upean näköisiä, minun mielestäni.

Tässä vaiheessa Gretchen Jones on jo päässyt näyttämään taitojaan New York Fashion Week -tapahtumassa viime vuonna tuoden näytökseen kevät/kesä 2012 -mallistonsa.

Valitettavasti näitä ihanuuksia ei saa Suomesta. Mutta ehkäpä ensi vuonna suunnitteilla oleva New Yorkin matkani antaa mahdollisuuden käydä ihailemassa luomuksia ihan livenä. Jonkin verran pitää vielä tosin säästä, jos meinaan ostaakin niistä jonkun...

Kuvat http://www.gretchenjonesnyc.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti