perjantai 6. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen viikko, Oh my Gosh!

Ensimmäinen lomaviikko alkaa olla loppupuolella. Ihan putkeen ei mennyt, koska sairastuin heti tiistaina ja olo oli heikko pari päivän. Onneksi eilen torstaina jaksoin jo lähteä ulos ja Suomenlinnaan, pari otosta alla. Suomenlinna on muuten UNESCOn maailmanperintökohde.

Luonnonkukkaniitty Suomenlinnassa, kaunista.

Taru sormusten herrasta vai Suomenlinna? Hieno maisema.Tänään perjantaina ovat fiilikset jo lähes normaalit ja olen päässyt nauttimaan aurinkoisesta Helsingistä. Kävin Day-sisustusliikkeessä ja mukaan lähti kaikenlaista kivaa, ei tosin niin tärkeää. Lisäksi kävin kirpputorilla ja löysin punaiset, pitkät helmet 2,50 eurolla (samaa väriä kuin kynsilakka...) sekä keltaisen huivin 3 eurolla. Oli ihanaa kävellä Helsingin keskustassa niitä sivukatuja, joihin ei usein eksy ja tutkiskella pikkuputiikkeja, joissa myydään mitä erilaisimpia asioita ja tavaroita.

Pakko mainita ostamani kynsilakat, jotka ovat ihan mahtavia. Ostin Gosh-merkkisiä kynsilakkoja (ainakin Sokos myy) sekä mustana että oranssinpunaisena ja hämmästyin, että kynsiin saa kauniin ja tasaisen lakkauksen yhdellä kerroksella. Aivan uskomatonta, aikaisemmin olen joutunut lakkaamaan kynsiini ainakin kaksi tai jopa kolme kerrosta, ennen kuin kynnet ovat olleet katseen kestävät, jos sittenkään. Lisäksi lakka leviää todella helposti kynsiin ja jälki on kokonaisuudessaan siistiä. Ei kovin suuri asia, mutta helpottaa elämää, kun kerran kynnet haluan lakata, aina joskus.

Näistä tykkään.
Oh my GOSH!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana täyteläinen punainen, hyvä löytö!

    Ihanaa lomaa, onneksi olet paremmassa kuosissa. :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanista lomatoivotuksista. Olo on jo normaali, niin normaali kun meikäläisellä nyt yleensä on ;) Toivottavasti sullakin on rentouttava kesäloma tulossa, ellet jo ole pitänyt.

    VastaaPoista