keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Flow

Yksi suosikkikosmetiikkamerkeistäni muutti nimensä jokin aika sitten. Vihreä kosmetiikka -merkistä tuli FLOW kosmetiikka. Pidän siitä, ett FLOW kosmetiikka on suomalainen perheyritys ja tuotteet valmistetaan käsityönä Hyvinkäällä. Pidän myös siitä, että tuotteissa on käytetty pakkausmateriaaleja mahdollisimman vähän.

Kävin viime viikonloppua Ruohonjuuressa, enkä meinannut päästä pois merkin hyllyn luota, niin paljon ihania tuotteita sieltä löytyi. Päädyin ostamaan herkulliselta tuoksuvan mansikkasaippuan ja savi-yrtti kasvosaippuan. Mansikkasaippua vaahtoaa suihkussa todella pehmeästi ja savi-yrtti kasvosaippua on ihan paras kasvojenpuhdistustuote, en ole aikoihin käyttänyt enää mitään muuta. Ostamatta jäi vielä kamomilla parranajo/ladyshave -saippua, jota minulla tosin on käytössä kotona tälläkin hetkellä. Erinomainen tuote tämäkin, ollut yksi ja sama saippuapala käytössä jo tooodella pitkään.

Mieleni tekisi ostaa myös hunaja-laventelisaippua ja kookos- & mandariinisaippua. Toki myös kaura- & sitruunasaippua, laventelisaippua, minttu- & vaniljasaippua ja oliiviöljysaippua olisivat kivoja. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Lienee ollut oma etuni, että nuorempi poikani oli mukana. Vaikka hän kärsivällisesti odottikin, kun seisoin saippuahyllyn edessä tovin jos toisenkin, niin pois oli kuitenkin lähdettävä kohtuuajassa.

Olen jo aikaa sitten tottunut luonnonkosmetiikan tuoksuun, enkä enää erityisemmin pidä tavallisen kosmetiikan tuoksuista. Joitakin poikkeuksia tietysti tässäkin asiassa on. FLOW kosmetiikan tuotteissa tuoksut ovat niin houkuttelevia, että haluaisin kantaa kotiin joka ikisen purkin ja paketin.

Kun pääsin kaupungilta kotiin, niin olihan se ihan pakko mennä suihkuun kokeilemaan uutta mansikkasaippuaa.

Kuva: http://www.flowkosmetiikka.fi/

Kuva: http://www.flowkosmetiikka.fi/

2 kommenttia:

  1. Tuo shaving-saippua kuulosti mielenkiintoiselta! Inhoan tavallisten (mitä näitä nyt on, Veet ja Gillette) voiteiden tuoksua, mutta tavallinen saippua - jota siis käytän säärten ajeluun -kuivattaa ihoa.

    VastaaPoista
  2. Kokeile ihmeessä tuota shaving-saippuaa. Jos tykästyt, niin säästät tilaa, rahaa ja luontoa. Tuote on todella miedon tuoksuinen, joten ainakaan siitä ei pitäisi tulla ongelmia. Mä olen käyttänyt tuota jo monta vuotta, tosin vain kainaloiden sheivauksessa.

    VastaaPoista