tiistai 24. huhtikuuta 2012

Punaposket

Sain tässä muutama viikko sitten päähäni, että haluan poskipunan. En ole koskaan aikaisemmin omistanut moista meikkiainetta. Kuvittelin itselleni ihanat rusoposket ja terveen värin naamalleni. Mitään asiasta tietämättömänä marssin Prismaan ja päädyin ostamaan Rimmelin Mono Blush -poskipunan, sävynä Misty Rose. Kotiin päästyäni halusin kuumeisesti päästä huiskuttelemaan punaa poskilleni. Haasteelliseksi huiskuttelun teki se, että en meinannut saada pikkuruisen rasian muovikantta millään auki. Muutaman katkenneen kynnen ja parin valitun kirosanan jälkeen kansi aukesi ja huiskuttelu alkoi. Ottaen huomioon olemattoman kokemukseni aiheesta, poskipunan laittaminen sujui kohtalaisen hyvin. Tällä viikolla olen lähtenyt joka aamu töihin pieni ruusunpuna poskillani.

Ostin myös uuden ripsivärin. Olen kokeillut kaikki mahdolliset maksimaalista pituutta lupaavat ripsivärit pidentääkseni miniripsiäni. Sokoksen Emotion-myymälän myyjä suositteli kokeilemaan Maybellinen uutta Illegal Lenght -kuitumaskaraa. Ostin maskaran mustana. Ei pöllömpi tuote, ripset todellakin näyttävät pidemmiltä ja maskara levittyy tasaisesti ja kauniisti ripsiin, ilman paakkuja. Ihan sitä mainoksessa mainittua 4 millimetriä ei pituutta tullut lisää, mutta minä olen tyytyväinen.

Maskaraa ripsiin, punaa poskiin ja menoksi. Ihania turhakkeita ja elämän pieniä iloja.

PS. Huomasin, että Rimmeli-kasvona Volume Accelerator -ripsivärimainoksessa on kerrassaan ihastuttava Zooey Deschanel. Zooey Deschanelin tähdittämä sarja Kolme miestä ja tyttö on tällä hetkellä yksi suosikkisarjoistani ja saa minut nauramaan, mikä on melko poikkeuksellista televisiosarjalta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos ripsarivinkistä, nappaan tuon testiin seuraavaksi.

    Mä käytän poskipunaa _aina_, en osaa olla ilman. Aluksi käytin vain juhlameikissä, mutta kun antaa pikkusormen...

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla niin, että kun antaa pikkusormen, niin huonosti käy, huomaan nimittäin tupsuttelevani joka aamu poskipunaa paikoilleen. Mutta toisaalta, haitanneeko tuo mitään?

    VastaaPoista