tiistai 20. maaliskuuta 2012

design by katri/n Spring Summer 12

En omista (vielä) yhtään design by katri/n -merkin vaatetta, mutta jaksan ihastella kauniisti laskeutuvia, oivaltavia, yksinkertaisen kauniita vaatteita kerta toisensa jälkeen. Uusi kevät- ja kesämallisto 2012 on ilmestynyt ja kävin kurkkaamassa, että mitä kevät ja kesä tuo tulleessaan. Tässä shortsiasu, jonka voisin ottaa heti käyttöön, enkä edes pidä shortseista.


Kaunis ja yksinkertainen musta mekko on aina paikallaan ja kevätauringon kaltaista piristystä saa kirkkaan värisillä sukkahousuilla. Itse pidä tästä yhdistelmästä.


Jos tässä joku kerta vielä uskaltautuisi Pursimiehenkatu 12:ssa sijaitsevaan myymällään. Sillä aikaa  mallistoa voi ihailla design by katri/n:n nettisivuilla. Upeaa suomalaista suunnittelua, hyvä Katri Niskanen.

6 kommenttia:

 1. Toi leninki on kaunis, sen voisin itsekin haluta.

  VastaaPoista
 2. Se on tosiaan kaunis, tosin taitaa kulkea tunika-nimellä (Arrow tunic).

  VastaaPoista
 3. Moikka Nina,

  Avattiin ma pop up -boutique Kämp Galleriassa, joten toukokuun loppuun saakka meidät löytää kesäisissä vähän lähempääkin :) Tulehan poikkeamaan!

  T: Riika, design by katri/n

  P.S. Löysin itsekin shortsit vasta tänä keväänä juuri ko. huosuhameen/shortsien kautta ja nyt olen aivan myyty :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta, nyt on myymälä niin lähellä, että ei voi millään perusteella pysytellä poissa. Ehdottomasti sovitettava noita kuvan shortseja.

  VastaaPoista
 5. Wau, tosiaan vihdoinkin kiva shortsiasu - olen myyty! :-)

  VastaaPoista
 6. Mun on varmaan pakko mennä katsomaan noita shortseja ihan "livenä" ja sovittaa. Sitten olisikin ihmeiden päivä, koska mun mielestä shortsit on ihan kamala vaate...

  VastaaPoista