lauantai 18. helmikuuta 2012

Ensivaikutelmat

Muutaman päivän käyttökokemukset Bio-Oilista ja sen verran voin heti sanoa, että öljyn tuoksu ei ole ainakaan minun mieleeni. En voi käyttää öljyä kasvoihin, koska se tuoksuu niin voimakkaalle ja tuoksu on mielestäni melko pistävä. Käytän yleensä luonnonkosmetiikkaa ja niissä tuoksu on useimmiten luonnollinen ja hyvä. Bio-Oil -öljyn luvataan imeytyvän ihoon nopeasti niin että se ei jätä öljyistä pintaa. Mielestäni öljy ei imeydy yhtään sen nopeammin kuin muutkaan kokeilemani öljyt ja varsinkin kasvot olivat pitkän aikaa öljyisen tuntuiset, mikä ei ainakaan minua miellyttänyt.

Siitä, että tasoittaako Bio-Oil ihoa tai vähentääkö se arpien näkyvyyttä, en osaa sanoa lyhyen käyttökokemuksen vuoksi vielä mitään. Tuotepakkauksessa lukee, että öljyä tulee käyttää kaksi kertaa päivässä vähintään kolmen kuukauden ajan, jolloin ilmeisesti pitäisi tuloksiakin näkyä. Luulenpa, että käyttökokeiluni tämän tuotteen osalta jää lyhyemmäksi.

2 kommenttia:

  1. sepä se, että öljyt jättävät ihon liiankin öljyisiksi, ainakin omasta mielestäni. Itse olen ihan hullaantunut Frantsilan yrttitilan tuotteisiin, niistä jää ihoon niin hyvä, pehmeä tuoksu ja jotenkin oikein tuntuu heti freesimmältä :D

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään Vihreän Kosmetiikan tuotteista, kotimainen myös, niin kuin Frantsila. Käytän kyllä myös Weledan ja Laveran tuotteita.

    VastaaPoista