keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Bio-Oil

Suomessa on tullut myyntiin uusi erikoisihonhoitoöljy Bio-Oil. Tuotteen luvataan vähentävän arpien, raskausarpien ja ihon epätasaisuuksien näkymistä. Pohdiskelin, että josko tuota tuotetta kokeilisi, hintakaan ei ole mahdoton, muistaakseni 11,95 €. 

Itse pidän kaikenlaisista ihoöljyistä. Mielestäni ne ovat ihania, useimmiten hyvältä tuoksuvia ja kuivalle korppuiholleni sopivia. Kuinka bio mainittu öljy on, siitä en ole saanut varmuutta, vaikka sana tuotteen nimessä mainitaankin. Kyseistä tuotetta googlettaessani hakutuloksiin saa "The truth about Bio-Oil" -tyyppisiä sivuja, joissa puhutaan tuotteesta vähemmän positiivisesta näkökulmasta.

Mistä näistä tietää? Nykyisin markkinoidaan ja mainostetaan monenlaisia tuotteita vaikka millä tavalla ja niitä myydään korkeaan hintaan, eikä vaikutuksesta tai hyödyistä ole mitään takuuta. Jotenkin uskallan väittää, että öljy ei ainakaan tehoa 15 vuotta vanhoihin raskausarpiin...

Itsensä hemmotteleminen on joka tapauksessa kivaa ja ihanan tuoksuisen öljyn (tosin en tiedä miltä Bio-Oil tuoksuu) levittäminen iholle suihkun jälkeen on tuplailo puhtaan olon lisäksi. Ehkäpä kuitenkin tuhlaan tänään hömpötykseen.

Kuva: Anttila
5 kommenttia:

 1. Laitathan sitten käyttökokemuksia, mäkin pidän kovasti erilaisista öljyistä, etenkin näin talvisaikaan...

  VastaaPoista
 2. Eilen en ehtinytkään tätä ostamaan, mutta tänään on aikaa. Laitan toki käyttökokemuksia.

  VastaaPoista
 3. Kiinnostais muakin kokeilla. Yleensä en pidä öljyistä, ovat mun iholle liian "öljyisiä" :) Mutta tämähän voi olla poikkeus ja kiinnostaa kyllä! Käyttökokemuksia odotan minäkin :)

  VastaaPoista
 4. Oletko huomannut, että bio-oilistä olisi ollut hyötyä pitemmällä ajalla?

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti jouduin kovasti pettymään Bio-oiliin. En huomannut käytön myötä mitään merkittävää muutosta ihossa. Tosin en voinut käyttää tuotetta kovin kauan, varsinkaan kasvoihin, koska sen haju on niin voimakas ja pistävä. Käytän yleensä luonnonkosmetiikkaa ja pidän niiden tuoksusta, mutta Bio-oilin tuoksu oli minun mielestäni kaukana luonnollisesta. Öljyn luvataan imeytyvän ihoon nopeasti. Mielestäni öljy ei imeydy sen paremmin kuin muutkaan kokeilemani öljyt ja varsinkin kasvot olivat pitkän aikaa öljyisen tuntuiset, mikä ei ainakaan minua miellyttänyt. En innostunut tuotteesta, mutta tämä käyttökokemus on tosiaan vain minun näkökulmani. Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista