tiistai 10. tammikuuta 2012

Supermarket Bag

Onnellinen uuden laukun omistaja täällä kirjoittelee. Eilisen pohdiskeluni jälkeen astelin työstä suoraan Helsingin Aleksanterinkatulla sijaitsevaan LUMI-myymälään. Päätin, että heitän romukoppaan kaikki huonot ja puolikuntoiset olkalaukut heti kun pääsen kotiin ja sijoitan (suurehkon määrän) rahaa kunnon laukkuun. Mietin myös sitä, että olkalaukku on todennäköisesti kaikkein eniten käytössä oleva tavarani, joten sen pitää olla hyvä. Miten minulta menikin tämän tajuamiseen näin monta vuotta?

Päädyin ostamaan mustan Brazen Supermarket Bag M -laukun.

Kuva: LUMI online store
Laukku on muuten samanlainen kuin kuvassa, mutta niitit ovat yläreunassa laukun "suulla". Laukku on sisältä ihanan violetti, se on tehty paksusta nahasta ja siinä on kunnolliset, reilun kokoiset, metalliset vetoketjut. Sisällä on hyviä yksityiskohtia, mm. avaimille tarkoitettu pitkä lenkki. Avainnippu kiinnitetään lenkkiin ja ovet voi avata ottamatta avaimia pois lenkistä. Kätevää, avainnippu pysyy aina laukussa eikä mene hukkaan. Laukkuun voi vaihtaa joko lyhyet kantokahvat tai pitkän olkahihnan fiiliksestä ja käyttötilanteesta riippuen, joka on mielestäni erittäin hyvä ominaisuus.

Katselin toki myymälässä ihania värillisiä laukkuja, mutta käytännöllisyys voitti. Halusin laukun, jota voi käyttää minkä värisen asun kanssa tahansa. Haaveilen kyllä siitä, että keväällä, kun LUMI-laukkujen uusi mallisto tulee myyntiin, ostaisin toisen laukun. Se voisi olla vaikka punainen tai keltainen...

2 kommenttia:

  1. Oih, tuo on kaunis! Hyvä ostos! :-)

    VastaaPoista
  2. Laukku ollut käytössä vasta yhden päivän, joten kokemusta ei vielä ole kertynyt kovasti, mutta oikein hyvältä vaikuttaa. Laukku on tukevaa tekoa, mutta ei kuitenkaan painava ja istuu mukavasti paikoilleen.

    VastaaPoista