tiistai 24. tammikuuta 2012

Häät

Häät tulossa, tosin ei omani, olenhan jo onnellisesti naimisissa. Ensi kuussa siskoni menee naimisiin ja ajelemme autolla Länsi-Suomeen, toivottavasti ei kuitenkaan viime päivien kaltaisessa lumipyryssä. Ja koska tiedossa on juhlat, on tietenkin pohdittava juhliin sopivia vaatteita. Talvi asettaa jonkinmoisia rajoituksia, mutta toisaalta sisätiloissahan häitä juhlitaan eli tarpeeksi toppaa päälle, kun siirrytään paikasta toiseen, niin eiköhän pärjää.

Päädyin tilaamaan ASOS-nettikaupasta itselleni mekon, joka on tyyliltään ihan minun näköinen. Ja ihanan punainen. Voi olla, että tarvitsen hartioille jonkinlaisen huivin, jos juhlapaikalla on viileää, minulla kun on melkein aina kylmä, paitsi kesähelteellä. Muun juhlakansan tuntien on huolenaiheeni lähinnä se, että olenko ylipukeutunut. Haluan kuitenkin kunnioittaa hääparia pukeutumalla siististi ja kauniisti ja jos joku ei näin tee, niin lienee kyseisen henkilön oma häpeä.

Kuva: ASOS

3 kommenttia:

  1. Makee mekko, ihanan syvä punainen väri! Ja kuten sanoit, muiden alipukeutuminen on heidän ongelmansa, älä anna vaikuttaa omaan tyyliisi. Hääpari arvostaa varmasti, jos panostat heidän päiväänsä.

    VastaaPoista
  2. Kaunis leninki, upea leikkaus!

    VastaaPoista
  3. Mekko istuu minulle kuin olisi mittojen mukaan tehty. Aivan ihana ja todella naisellinen malli. Lisäksi maksoi olemattomat 30,05 €

    VastaaPoista