keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Real Steel

Kävin eilen katsomassa poikani kanssa elokuvan Real Steel. Elokuva kertoo tulevaisuudesta, jossa robotit ovat korvanneet ihmiset nyrkkeilykehässä (ei välttämättä huono asia). En pidä nyrkkeilystä enkä erityisemmin roboteista, joten en odottanut kovin kummoista elokuvaelämystä.

Jostain kumman syystä kaksi tuntia hujahti huomaamatta, loistavasti kohtauksiin valittu musiikki sai jalan vipattamaan, toimintakohtaukset veivät mukanaan ja lopussa äiti huomasi jännittävänsä, että voittaako päähenkilöiden robotti vai ei. Mukana oli myös isän ja pojan välisiä suhteita ja muutakin kuin mäiskettä (jota pelkäsin koko elokuvan olevan). Saattaa tietysti olla niin, että myös ihanalla Hugh Jackmanilla oli äidin viihtymisen kanssa jotakin tekemistä...

Pakko myöntää, että onhan elokuvassa rutkasti enemmän äijä- kuin naisenergiaa, mutta joskus elokuvat yllättävät ja vaikka tämä elokuva tuskin Oscar-patsaita saa, niin sekä minä että poikani viihdyimme ja silloin elokuva on tehnyt tehtävänsä, koska ainakin minä menen elokuvateatteriin viihtymään.

2 kommenttia:

  1. Huokaus, Hugh Jackman... ;-) Leffan juoni ei tosiaan kuulosta kovin houkuttelevalta, mutta uskon, että osaavat ihmiset saavat tästä hyvän.

    VastaaPoista
  2. Niinpä, ISO huokaus Hugh Jackmanille. Mainitussa elokuvassa jotenkin erityisen ihana parransänkineen ja treenattuine vartaloineen.

    VastaaPoista