perjantai 2. joulukuuta 2011

Purnukka keittiöön - osa 2

Sain vihdoinkin eilen aikaiseksi pysähtyä Marimekon myymälään kotimatkalla. Halusin katsoa, että miltä Purnukka-kangas näyttää ja varmistaa, että sopisiko se keittiöömme verhokankaaksi. Aikaisemmassa kirjoituksessani oli kuva Purnukka-kankaasta, jonka purnukat olivat sävyiltään violetteja, vihreitä ja pinkkejä. Totesin, että tuo kyseinen värimaailma ei istu nykyiseen sisustukseemme. Mennessäni ulos myymälästä olin luopunut toivosta saada Purnukka-verhot, kun minulle tuli mieleeni, että Stockmann myy Marimekon kankaita. Sinne siis! Ilahtuneena huomasin, että Stockmannilta löytyi kyseistä kangasta monissa eri sävyissä, mukaan lukien juuri meidän kotimme väreihin sopivaa kangas, jossa on musta pohja ja punaoranssit purnukat (RAKASTAN punaista). Ilokseni totesin myös, että kankaan metrihinta oli huomattavasti halvempi, kuin Marimekon omassa myymälässä, Stockmannin metrihinta 16 €, Marimekon myymälän metrihinta muistaakseni 26 € tai 29 € eli melkoinen säästö, kun kangasta on ostettava monta metriä.

Valitettavasti en löytänyt googlettamalla mitään kuvaa ihanasta uudesta kankaasta, mutta kuva on tulossa kunhan saan verhot ommeltua ja paikoilleen. Edellisestä lauseesta voi siis päätellä, että kaupat tuli ja kotiin lähti uusi verhokangas.

1 kommentti:

  1. Hyvät kaupat teit, säästö on tosiaan melkoinen! Aika ihme homma, että Marimekon _omassa_ kaupassa on kalliimpi hinta. Kiva jos laitat kuvia, odotan mielenkiinnolla.

    VastaaPoista