perjantai 30. joulukuuta 2011

Kadonneet farkut

Eräs on etsinyt joululomalla itselleen sopivia ja mukavia farkkuja. Vaan ei ole löytänyt. Milloin lahkeet ovat liian tiukat tai liian pitkät tai kun lahkeet ovat sopivat, niin vyötäröön jää viisi senttiä tyhjää. Ei jaksa eikä huvita. Sitä paitsi sovituskopit ovat ankeita ja ankaria paikkoja. Mistä niihin onkin onnistuttu hankkimaan lamput, jotka näyttävät kaikki mahdolliset virheet niin naamassa kuin muissakin paikoissa.

Saattaa olla, että suuntaan kukkaroni kanssa Kampin kauppakeskukseen, jossa on NOMO Jeans -niminen liike. NOMO Jeans myy mittatilausfarkkuja. Vartalo skannataan 3D-vartaloskannerilla ja jokainen farkkupari tehdään yksilöllisesti niiden ostajalle. Muutenkin tuunausta voi tehdä melkoisesti, mm. värin, kulutuksen, vyötärön korkeuden ja tikkausten värin voi valita eri vaihtoehdoista. Hinta tosin on suhteellisen korkea verrattuna ketjumyymälöiden farkkuihin, muistaakseni noin 139 €, mutta olen valmis maksamaan jos sillä rahalla saa kunnolla istuvat farkut.

2 kommenttia:

  1. Mä olen miettinyt ihan samaa, ja taidankin painella Nomoon tammikuussa heti kunhan pahin jouluturvotus laskee... ;-) Hinta on tosiaan korkeampi kuin muilla, mutta toisaalta ovat just sulle tehdyt.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, olen NIIN kyllästynyt ravaamaan kaupoissa ja ahtaissa ja kuumissa sovituskopeissa saamatta kuitenkaan mitään vastineeksi. Ehkä kannattaa tosiaan odottaa vähän, jotta syödyt suklaat saa sulatettua :)

    VastaaPoista