lauantai 12. marraskuuta 2011

Uusimmat tuotokseni

Tänä syksynä mieleni on tuottanut jos jonkinlaisia käsityöideoita ja se on mukavaa. Tässä uusimmat tuotokseni.

Ensimmäisessä kuvassa avainketju erilaisista helmistä. Suurin osa helmistä on otettu vanhoista koruista, ainoastaan mustat litteät helmet ovat uusia. Myös avainlenkki on vanhasta avainnauhasta. Idea lähti siitä, että koska töissä on aina roikotettava avaimia kaulassa, ei voi samaan aikaan käyttää pitkiä kaulakoruja. Kyllästyin tähän ja tämä avainketju toimiikin nyt myös koruna. En tosin varmastikaan ole ensimmäinen, joka tämän idean on keksinyt.

Toisessa kuvassa virkatut muffinsit, joiden olisi tarkoitus olla neulatyynyjä. Näitä on mukava tehdä jämälangoista, joita pyörii lankalaatikossani.

Kolmannessa kuvassa lapaset Novitan Florica-langasta (lanka kaksinkertaisena), varsi jämälankaa omista varastoista. Päällä virkatut kukat ja kukkien keskellä vielä puuhelmi.
2 kommenttia:

  1. Ihania aikaansaannoksia kaikki! Tykkään eritysesti lapasista, kauniista sitruunankeltaisesta väristä ja koristekukkasista.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! Halusin ehdottomasti keltaiset lapaset. Idean kukista sain vasta sen jälkeen, kun olin tehnyt lapaset valmiiksi. Näyttivät jotenkin "alastomilta", joten jotain lisuketta piti saada. Pikkukukkien tekeminen virkkaamalla on nopeaa ja helppoa, joten niillä voi koristella vaikka mitä.

    VastaaPoista