torstai 3. marraskuuta 2011

Joululahjat

Sen minä sanon, että meillä ei vietetä lahjatonta joulua! Meillä ei sovita, että aikuisille ei osteta lahjoja ja lapsillekin vain yhdet. Minä rakastan lahjojen antamista rakkaille ihmisille!

En tarkoista tällä sitä, että pitäisi ostaa tarpeetonta roinaa nurkkiin pyörimään tai antaa toiselle jotain, mitä hän ei tarvitse. Minä toimin niin, että kuuntelen korva tarkkana perheenjäsenten ja ystävien juttuja ja saan usein niiden kautta (ainakin omasta mielestäni) erinomaisia lahjaideoita.

Tänä vuonna olen aloittanut joululahjojen hankkimisen ja tekemisen jo muutama viikko sitten. Ei viimeisen viikon ruuhkaa, paniikkia ja pakko-ostamista minulle, kiitos. Minulle lahjaideat syntyvät suoraan sydämestä ja ovat lämpimillä ajatuksilla annettu. Tosin tämä ei koske pelkästään joulua, vaan kaikkia mahdollisia päiviä, jolloin voi antaa lahjoja.

2 kommenttia:

  1. Lahjaton joulu!??! Karmiva ajatuskin! Ja ei, se ei tosiaan saa tarkoittaa turhan roinan antamista, vaan täsmälahjoja.

    VastaaPoista
  2. Tiedän perheitä, joissa on sovittu, että aikuisille ei osteta laisinkaan lahjoja ja lapsillekin vain yksi tai kaksi. Minunkin mielestäni karmiva ajatus.

    VastaaPoista