tiistai 11. lokakuuta 2011

The Voice muotiviikko 2011

Kerrankin voitin jotain. Sain kaksi lippua Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävään The Voice Muotiviikko 2011 -tapahtumaan. Viime lauantaina suuntasin siis nenäni Kaapelitehtaalle ystäväni kanssa. Tapahtuman parasta antia olivat ehdottomasti muotinäytökset. Tungin itseni eturiviin, kerrankin, jotta pääsin näkemään kunnolla. Ehdoton suosikkini löytyi EDIT/II/TERI -näytöksestä. Toisena lavalle tulevan mallin päällä oleva mekko, sen haluaisin. Kun vielä saisin selville minkä vaatemerkin mekosta on kysymys.

EDIT/II/TERI-näytös 9.10.2011

Toinen mekkosuosikkini löytyi Sokos-tavaratalon osuudesta. Day Birker et Mikkelsen -vaatemerkin musta Day Tunesia -mekko, jota kävin jo sovittamassa. Mekko on yksinkertainen, mutta kaula-aukon yksityiskohdat ja selkäpuolen halkio tekevät siitä mielenkiintoisen. Mekon hinta on 209 € ja on sillä summalla kohtuullisen kallis vaatehankinta minulle. Siksipä mekko jäi vielä kauppaan ja ostos harkintaan. Mielikuvissani kyllä jo suunnittelen pitäväni mekkoa värillisten sukkahousujen ja korkkareiden kanssa...

Muuten tapahtuma ei tarjonnut minulle mitään ihmeellistä, paitsi erinomaisen hyviä juustomaistiasia. Tapahtuman jälkeen kiireesti kotiin sairastavien perheenjäsenten seuraan palatessa ei kiinnostanut meikkaus eikä kampaus. Poets of the Fall -bändiä toiset odottivat innolla esiintymislavan edessä koko illan. Itse totesin, että koska mieleeni ei tule yhtään ko. bändin biisiä, ei ole tarvetta jäädä kuuntelemaan. En tiedä, onko minulla nyt aukko yleissivistyksessä...

Oma tunnelmansa näissä tapahtumissa on ja seuraavaksi odotan Messukeskuksessa järjestettäviä Muotimessuja. Tosin lipun taidan joutua maksamaan itse.

2 kommenttia:

  1. Osta ihmeessä, tuo on todella näyttävä mekko! Todennäköisesti käytät sitä monta kertaa, ja useita vuosia, joten saat rahoillesi vastinetta.

    VastaaPoista
  2. Juuri noilla ajatuksilla mekon ostamista mielessäni itselleni perustelen. Jos vaate on mieluinen ja laadukas, niin kyllä siitä voi vähän enemmän maksaakin.

    VastaaPoista