perjantai 21. lokakuuta 2011

Ihanat harrastukset


Olen ollut ahkera neuloja. Jokin aika sitten valmistuivat villasukat itselle ja juuri eilen sain valmiiksi lapaset kuopukselle (kuvassa), langan ja värin annoin pojan itse valita.

Seuraavaksi vuorossa taas villasukat, jotka aion tehdä ystävälle joululahjaksi. Suunnittelen myös itselleni lapasia, haluan ehdottomasti keltaiset ja lankakin löytyy omista lankakätköistä. Haaveilen myös paksusta, pörröisestä kaulaliinasta, ehkä violetista, jonka neuloisin edellä mainittujen jälkeen. Suunnitelmia riittää ja innostusta onneksi myös.

Silloin kun en ole jumpassa, neulo, lue muotilehtiä tai katso televisiosta suosikkisarjojani, luen kirjoja. Ihastuin Paholainen pukeutuu Pradaan -kirjaan niin, että ostin kirjailija Lauren Weisbergerin kaksi seuraavaa kirjaa, VIP-ihmisiä ja Haluan Harry Winstonin. Uusinta kirjaa, Viime yönä Chateau Marmontissa, en vielä ole hankkinut, ehkä pyydän sen joulupukilta... Pidän näiden kirjojen kansista, korkokengät näyttävät ihastuttavilta.

Parasta näissä kaikissa yllä mainituissa asioissa on se, että niiden tekeminen on kivaa. Kun keskittyy neulomaan tai lukemaan kirjaa, voi uppoutua tekemiseen niin, että unohtaa kaiken muun, joskus jopa ympärillä kuuluvat äänet ja touhut. Rentouttavaa!

5 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis väri lapasissa, mitä lankaa tuo on?

  VastaaPoista
 2. Nyt en muista, pitää tarkistaa kun pääsen kotiin, vyöte on kyllä tallessa. Palaan asiaan...

  VastaaPoista
 3. Minä onneton en nyt löytänytkään oikeaa vyötettä ja lähi-Prismassa ei enää kyseistä lankaa ollut, joten pitää tutkia vielä..

  VastaaPoista
 4. Hei, eihän lanka sattumoisin ole Isoveljeä? Sitä petroolinsinistä?

  VastaaPoista
 5. Saattaa olla, en nimittäin löytänyt kotoa muita kuin Isoveli-langan vyötteitä. Jotenkin mulla oli sellainen mielikuva, että olisi jotain muuta, mutta kun en löydä niin en löydä...

  VastaaPoista