perjantai 2. syyskuuta 2011

Villasukkaa pukkaa

Ensimmäinen pari valmis, toinen tulossa.

Kun tässä sairaana on aikaa kirjoitella, niin laitanpa toisenkin kirjoituksen samana päivänä.

Syksyn lähestyessä minuun iskee aina neulontavimma. On pakko saada ihania lankoja ja aloittaa neulominen. Tänä vuonna sain iskun jo jokin aika sitten ja olen aloittanut villasukkien neulomisen. Sain villasukkatilauksen lapsiltani (suostuvat pitämään äidin neulomia, johtuneeko siitä, että villasukkia pidetään pääasiassa kotona, tosin sain myös tilauksen lapasista...). Kohta molemmat parit ovat valmiita ja sitten on vuorossa omat sukat. Ongelmana on, että en osaa päättää väriä. Mielestäni villasukat saavat olla niin mahdottoman värikkäät, ne voivat olla jotain sellaista väriä, jota en muuten käyttäisi mistään hinnasta. Olen pohdiskellut pinkkiä, oranssia ja keltaista. Tai sitten ostan ihania monivärisiä lankoja ja saan mahdollisesti sukkiini nuo kaikki värit. Muuta en voi sanoa, kuin että neulominen on kivaa!

2 kommenttia:

  1. Neulominen ON ihanaa, paras harrastus ikinä! Mulle tulee suorastaan kiukkuinen olo, ellei ole joku työ meneillään. Pikaista paranemista, ota tosiaan ilo irti tekemättömyyden pakosta. :-)

    VastaaPoista
  2. Kyllä, paras harrastus ikinä. Näkee oman tekemisen tuloksen välittömästi ja saa käyttää mielikuvitusta ja ihania värejä.

    VastaaPoista