keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Uudet hankinnat

Suosikkipuuhaani joutilashetkinä on nettivaatekauppojen valikoiman selaileminen ja sen seurauksena tulee tehtyä monesti myös ostoksia. Olen aivan ihastunut ASOS-nettikauppaan, josta saa kivoja vaatteita ja palvelu on sujuvaa, eikä postituksesta veloiteta postikuluja.

Uusimmat hankintani kuvissa.

Ensimmäinen pusero on melko yksinkertainen, lukuunottamatta helman leikkausta, joka näyttää hiukan siltä, että kangas olisi revennyt ja alta näkyy toinen, kirjava kangas. Kiva peruspaita pienellä lisämausteella eli ei kuitenkaan ihan tavallinen.

Toisen kuvan paita on vaatekaappissani poikkeus. Yleensä en pidä raidoista ja mietin puseron tilaamista pitkään. Päätin kuitenkin ottaa riskin. Paita oli edullinen ja koska tein päätöksen lisätä väriä vaatteisiini ja opetella pois ainakin osasta vanhoja pukeutumistapojani, raitapaita sopi siihen tarkoitukseen oikein hyvin. Ja paita on aivan ihana, joten ostos osui nappiin ja tuntui heti päällä omalta.

Vaatekokeiluni jatkuvat. Olen oikeasti oppinut käyttämään pukeutumisessani värejä ja muutenkin alkanut valita vaatteita, joita en vielä pari vuotta sitten olisi laittanut päälleni. Täytyy vain löytää se itselle sopiva väri ja malli. En ole kokonaan unohtanut mustaa, mutta on päiviä, että minulla ei ole päälläni yhtään mustaa vaatetta, lukuunottamatta ehkä kengät. Ja värien käyttö on oikeasti kivaa.

Kuva: ASOS
ASOS AFRICA Printed Pocket T-Shirt

Kuva: ASOS
ASOS Striped Wide Sleeve Jumper
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti