perjantai 16. syyskuuta 2011

New York, New York

Yksi haaveistani on jonakin päivänä matkustaa New Yorkiin. Niin monissa elokuvissa, sarjoissa ja uutiskuvissa olen nähnyt tuota kaupunkia, että haluaisin nähdä kaiken omin silmin. Tavoitteena on toteuttaa haave parin vuoden kuluttua, kun kymmeniä tulee täyteen neljä.

Viime yönä näin unta, jossa matkustin New Yorkiin, tosin unessa matka ei sujunut aivan odotusten mukaisesti. Unessa minulla oli veli (oikeasti minulla ei ole veljeä), joka oli näyttelijä Matthew Gray Gubler (Spencer Reid, Criminal Minds). Jotain hyvää siis kaoottisessa unessani oli. Vanhempani muistuttivat lähinnä All in the family (Perhe on pahin) -sarjan pariskuntaa Archie ja Edith Bunkeria ja he riitelivät taukoamatta. Hotelli oli surkeassa kunnossa oleva kerrostaloasunto ja kaupunkiin emme matkan aikana päässeet tutustumaan kertaakaan, koska vanhempani eivät halunneet lähteä ulos.

Jos pääsen New Yorkiin asti, niin ehdottomasti on päästävä Sex and the City Hotspots Tour -kiertoajelulle. Muihin nähtävyksiin en vielä ole tutustunut, koska matkasuunnitelmat eivät ole konkreettisia. Ehdottomasti tiedossa olisi kuitenkin shoppailua.

Jatkossa kukkaron nyörit kiinni ja rahaa säästämään, jotta haaveen saa toteutettua. Toivottavasti matka sujuu paremmin kuin unessani, vaikka mielelläni kyllä tapaisin "veljeni". Katsotaan miten käy.

3 kommenttia:

 1. Voi elämä mikä uni, repesin tuolle Perhe on pahin -kohdalle ihan täysin... :-D

  NY on hieno paikka, joskin palvelu esim. ravintoloissa on melkoisen härskiä tippien perässä juoksemista. Mutta kieltämättä oli hauska nähdä kaikki "tutut" paikat ihan livenä. Vapaudenpatsas ja Ellis Island olivat supermielenkiintoisia. Jos ja kun sinne asti pääset, niin suosittelen ehdottomasti varaamaan liput johonkin teatteriesitykseen, siellähän on vaikka mitä.

  VastaaPoista
 2. Olet ilmeisesti käynyt New Yorkissa (kateellisena toteaa hän). Vapaudenpatsas on tietenkin aivan ehdoton ja teatteri myös. Tässähän oikein innostuu, kun alkaa miettiä matkaa tarkemmin. Pakko päästä siis!

  VastaaPoista
 3. Juu, tänä keväänä eli ihan tuore juttu! Nyt vaan säästöpossua lihottamaan - ja pieni paasto ennen reissua voisi olla hyvä idea, jenkkiannokset on valtavia. Olen hyvä syömään, mutta säännöllisesti jäi puolet lautasesta lautaselle...

  VastaaPoista