maanantai 11. lokakuuta 2010

Uudet hiukset, uusi luottokampaaja

Vuosikausia pitkine hiuksineni kulkeneena päätin muutama kuukausi sitten, että kaipaan vaihtelua. Koska minulla ei ole ollut luottokampaajaa, jonka luona kävisin toistuvasti, keräsin rohkeutta ja astelin ohikulkumatkalla trendikkäältä näyttävään kampaamoon. Kampaamosta ulos tullessani en ollut laisinkaan vakuuttunut siitä, että hiukseni näyttävät kauniilta ja kotiin päästyäni totesin, että pieleen meni ja pahasti. Viikon kuluttua menin toiselle kampaajalle, joka leikkasi hiuksiani lisää ja teki kampauksesta entistä kauheamman. Olin kuluttanut yli 100€ onnettomiin kampaajareissuihin ja olin pahoilla mielin.

Seuraavat kuukaudet pidin hiuksiani tiukasti kiinni ja joka kerta, kun katsoin itseäni peilistä, olin pettynyt. Ei siinä auttaneet ystävien ja puolison vakuuttelut siitä, että kyllä ihan kivalta näyttää. Päätin antaa hiuksieni kasvaa ja vannoin, että en mene enää koskaan kampaajalle. Tämä päätös piti kuitenkin vain pari kuukautta. Päätin ottaa riskin vielä kerran. Onneksi tein niin. Onnistuin valitsemaan kampaamon, jossa työskentelee oikeasti ammattitaitoinen ihminen, joka sai todella ihmeitä aikaan. Lähdin kampaamosta hymyillen.

Näiden tapahtumien seurauksena olen todennut, että on suuri vaikutus sillä, miten hiukset ovat. Joidenkin mielestä voi kuulostaa turhamaiselta, mutta minun mielialani, itsetuntoni ja itseluottamukseni kohosi käsittelyn jälkeen huomattavasti. Puhumattakaan siitä kuinka paljon olen saanut palautetta ihmisiltä, että kuinka hyvältä näytän.

Kiitos, uusi luottokampaajani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti